Werken bij Uitblinqers.

Voor de professionals van morgen.

Wij willen zorgen dat klanten te woord worden gestaan door enthousiaste merkambassadeurs met een goed ontwikkeld inlevingsvermogen. We zijn dus constant op zoek naar studenten met karakter. Ben jij een student die zowel communicatief als commercieel wil én kan groeien?

Kom dan werken bij het meest persoonlijke – en daardoor ook het meest succesvolle – contactcenter van Nederland. Waar we klanten niets aansmeren, maar ze écht helpen. Waar we consumenten niet doorverbinden en van het kastje naar de muur sturen, maar zelf antwoord geven op hun vragen.

In zes weken van gedreven student naar Uitblinqer.

Als jij wil investeren in je toekomst dan investeren wij ook graag in die van jou.

Met de 110Academy werk je bij ons aan je communicatieve en commerciële skills. Voor nu én later. 110 omdat wij onze Uitblinqers nét even die 10% meer leren dan de standaard 100%.

Het traject bestaat uit een aantal masterclasses; zowel procesinhoudelijk als training op het gebied van gesprekstechnieken. Heb je alle trainingen met succes doorlopen? Dan mag je jezelf een gecertificeerd UITBLINQER noemen. Een pro in klantvriendelijkheid, klantgerichtheid maar ook master in het beantwoorden van complexe vragen.

Tijdens de 110Academy overladen we je met slimme trainingen en intensieve coaching opdrachten. Zoals een trainingsprogramma voor supervisie, rollenspellen en casuïstiek, lerend en samenwerkend. Om het hele programma te borgen gebruiken we powersheets, spin-offs en coaching on the job.

Supervisors en speedcoaches.

De supervisors van de 110Academy weten waar ze het over hebben. Ze zijn namelijk getraind door Brainbakery. Niet de minste. Alles wat ze daar hebben opgestoken, dragen ze over aan jou. Kennis en skills waar je als student je hele professionele leven plezier van hebt.

Om nog verder uit te blinqen kan je ook gebruikmaken van speedcoaching. Je krijgt dan 1-op-1 training bij alle issues die je tegenkomt. Op die manier groei je zowel professioneel als persoonlijk en kun je alles wat je leert meteen in de praktijk brengen. Win-win.

Interesse?

Kom dan even langs voor een persoonlijk gesprek om ons te overtuigen waarom jij een Uitblinqer wil worden. Vul hier het formulier in en we nemen contact met je op!

In welke stad wil je werken?

Dank voor je reactie. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons!
Oeps.. Er is iets misgegaan. Probeer het nog een keer!